Om Oss

Fabulous Foto

Ken Egil Nesse
Tlf:  480 57 666
E-post: ken@fabulousfoto.no

Fabulous Foto er en bedrift hvor kreativiten bobler, og hvor målet alltid er å skape et produkt kunden selv har vært med på å utvikle og føler seg tilfreds med. Ett av våre konseptet er at man også kan få høyoppløselig bilder på CD. Vi gir oss ikke før du som kunde er 100 prosent fornøyd. Vi har et moderne studio i Sarpsborg, men visning av bilder foregår hjemme hos oss.  Fabulous Foto har med tiden blitt kjent for sine gode barnefotografier. Her lar vi barnet utfolde seg og kose seg i flotte, lune omgivelser. Vår oppgave er å fange de magiske øyeblikkene. Bryllupsbilder har også blitt en hit. Fabulous Foto opplever stor trafikk hva angår nettopp dette, og vi sitter igjen med fornøyde kunder gang etter gang. Vi markedsfører oss gjennom sosiale medier, og hos noen lokale butikker. For oss er likevel den største markedsføringen jungeltelegrafen og fornøyde kunder.  Vi takker alle dere som har anbefalt oss videre til andre. Dette er noe vi setter stor pris på! Tusen takk! Vi tilbyr bryllups-, barne-, baby- og dåpsfotografering, samt konfirmasjons- og produktbilder.

Tips til fotograferingen!

Mange kunder ønsker våre tips hva angår fotograferingen. Her følger noen tips det kan være lurt å tenke på når du står foran kamera.

  •  Når det er to eller flere personer i bildet, kan det være lurt å tenke på hvordan dere kler dere med henhold til farge og stil. Dere bør være noenlunde samstemte, ellers kan det skape ubalanse i bildet. Likevel – ingen regel uten unntak: Noen ganger kan det være tøft at noen skiller seg ut i bildet. Alt avhenger selvfølgelig av hva slags effekt og stil man ønsker å oppnå i bildet.
  •  Ta gjerne med personlige rekvisitter. Dette gjør bildet mer personlig. Bare spør oss, så ser vi på dette sammen. Vi har et godt utvalg av diverse strikkede babyluer, tutskjørt etc. til utlån.
  •  Når barn skal fotograferes, er det lurt å velge et tidspunkt hvor barnet er opplagt. Men husk at også barn som ikke smiler er nydelig. Du bør med andre ord ikke stresse med å få de til å smile – la barna ha det gøy under fotograferingen. Hvis en av foreldrene titter over skuldra til fotografen, og samtidig for oppmerksomheten til barnet, pleier det alltid å komme et smil.

.

Vilkår for bruk av bildene

”Hos Fabulous Foto får du bildene i høyoppløselig format, og dere får rett til å bruke bildene slik dere vil privat, herunder å fremstille private kopier av bildene. Legges bildene ut på sosiale medier slik som Facebook er vi veldig takknemlige om det legges en link til fabulousfoto.no. Bruk av bildene er beskyttet av åndsverklovens bestemmelser, og er Fabulous Fotos eiendom. Dersom det er ønskelig å benytte bildene til forretningsmessig formål eller markedsføring skal betingelsene for slik bruk avklares med Fabulous Foto i forkant”