Profesjonell Bryllupsfotograf Fotograf Ken Egil Nesse Fabulous Foto

Profesjonell Bryllupsfotograf
Fotograf Ken Egil Nesse Fabulous Foto

 

Det å gå ned på kne for å be om et ja fra sin elskede, det koster penger. Hvert år sitter tusenvis av brudepar og planlegger bryllup, og mange ender opp med et budsjett man kan miste nattesøvnen av. De fleste prøver å spare inn på noe, og det store spørsmålet er – hva må bort? De fleste har et bilde oppe i hodet på hvordan denne dagen skal bli. Perfekt dekket bord, utsøkt meny, brudens drømmekjole, lekker brudebukett, for å nevne noe – listen er lang.

Dessverre velger mange bort fotografen, for her tenker man at det er en del å spare. Mange har en slektning eller en bekjent som har et bra kamera, så det fikser han eller henne! Ofte angrer mange på at de nettopp valgte bort en profesjonell fotograf.

Det krever nemlig solid erfaring og kunnskap når man fotograferer brudepar, samt innsikt i det å jobbe under ulike lys- og værforhold, og ikke minst tidspresset på en slik storslått dag.  I tillegg er samtaler og planlegging med brudeparet i forkant, noe som er vesentlig for å få det resultatet som man ønsker. Dette kan man naturligvis ikke kunne forvente av en amatørfotograf, selv med de beste intensjoner. En profesjonell fotograf gir brudeparet trygghet og lovnad om at magiske bilder kan dokumentere deres store dag.

Den profesjonelle fotografen gir også råd og tips til brudeparet, slik at de kommer mer forberedt til selve fotograferingen. Det er viktig å merke seg at profesjonelle fotografer går på kurs og workshop for å bli inspirert, få nye ideer. Det er avgjørende å kunne oppdatere seg og følge med på nye trender, slik at man kan imøtekomme ønsker brudeparet måtte ha.

Da jeg giftet meg var det fotograf, klær og blomster som sto øverst på budsjettlisten. Dette har vi aldri angret på. Det å sitte igjen med kvalitetsbilder fra vår uforglemmelige dag er gull verdt i dag.

Er dere på jakt etter en bryllupsfotograf som kan sikre kvalitetsbildene? Ta kontakt med Fabulous Foto, så hjelper jeg dere!

Fabulous Foto er medlem i NFF (Norges Fotograf Forbund)noe som står for seriøsitet, og ikke minst trygghet for deg.

Ha en hyggelig bryllupsplanlegging!