Årets siste dag er her, og i den anledning ønsker jeg å sende en stor TAKK til alle mine kunder, fotografkollegaer, venner og ikke minst min familie for et fantastisk 2013. Uten dere hadde ikke Fabulous Foto eksistert. Et av høydepunktene for meg i år var at jeg kom på 3.plass i årets laugskonkurranse i regi av Norges Fotograf Forbund. Med tanke på alle de dyktige kollegaene der ute, så er jeg selvfølgelig veldig stolt av dette resultatet. De tre bildene jeg vant frem med er presentert i dette blogginnlegget.  I løpet av høsten fant jeg et bilde av min datter bortgjemt i et arkiv, men der skal det ikke ligge, så i tradisjon tro blir det henne som skal pryde toppen av årets siste blogginnlegg. Det er også henne som gir meg mest inspirasjon og som jeg forguder overalt på denne jord. Da gjenstår det bare å ønske dere alle et «Fabulous» Godt Nytt År!

Hilsen Fotograf Ken Egil Nesse

Lucy-prinsesse-sko

Midtsommerpike

_MG_0354

La-Princesse-Rose