Bryllupsdagen er å regne som en av livets flotteste. Dette er dagen dere som ektepar kommer til å bli foreviget på en rekke fotografier fra en minneverdig dag. Dette er også dagen hvor kjærligheten gnistrer i øynene på dere, og dagen hvor dere er pyntet opp i ekte stil. Ingenting er viktigere enn å forevige dette, og Fabulous Foto hjelper dere med å ta vare på disse øyeblikkene. Gjennom samtale med fotograf Ken Egil Nesse i forkant av bryllupet, setter vi opp en plan som gjør sitt til at dere får drømmebildene dere alltid har ønsket dere.

I forkant av bryllupet vil også Fabulous Foto komme med tips vedrørende posering, samt andre småtips dere kan øve på i forkant og ha i minne under selve fotograferingen. Erfaring viser at dette er nyttig, hvilket igjen betyr at brudeparet sitter igjen med flere unike bilder.

Ta kontakt med oss, så setter vi opp en time for en uforpliktende prat.

Fabulous Foto har også hyggelige priser hva angår framkalling av bildene. Vi har også et bredt utvalg av album, takkekort og rammer. Dette er noe dere om ønskelig kan ta en nærmere titt på under samtalen vi har med dere i forkant eller på visning av bildene i etterkant.

Vårt mål er at dere som kunder alltid skal bli fornøyd!