Fabulous Foto har fått ny hjemmeside! :)

Hei alle sammen! Ja, nå er det en god stund siden jeg har blogget, og det er på tide å skrive litt igjen. Det har vært en hektisk vår, og ekstra stas var det når to av mine bilder fikk hederlig omtale i Landskonkurransen til Norges Fotograf Forbund. Jeg skal blogge diplomene litt senere. I den forbindelse, så ønsket jeg å få pusset opp hjemmesiden min. Min gode venn Jane Axling fra Strømstad som også er fotograf og driver wilsen.se, brettet opp armene og designet en ny hjemmeside til Fabulous Foto. Jeg er så fornøyd med jobben. så en stor takk til deg, Jane!! 🙂  Ta en titt og se hvordan den har blitt 🙂 Alle likes taes i mot med stor takk!

Share on FBTweetFacebookBack to Top

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dette feltet er for å forhindre spam. *