The Fabulous Blog

Konfirmasjonsfotografering

Høstens konfirmasjonsfeiringer nærmer seg med stormskritt, og her er en liten påminnelse til dere som ikke har booketView full post »

Lykken stråler for Elise Waagen og Fredrik Bjørnebekk

Lørdag 8.august kimte klokkene for Elise Waagen og Fredrik Bjørnebekk i Holleby kirke. Da var det kjærlighet som stodView full post »

Yndig og grasiøs ballerina

Mange unge ønsker å ta temabilder til sin konfirmasjon, og igår hadde vi besøk av denne flotte konfirmanten somView full post »

Konfirmasjonsfotografering

Både vår og høst er en hektisk tid med mange konfirmanter. Vi liker å ta konfirmasjonsbildene utendørs siden detView full post »

Vidunderlige vårfornemmelser !

Våren er for mange den absolutte beste årstiden. Naturen ikler seg sin festdrakt, og det er bare å nyte de friskeView full post »

Hvorfor velge en profesjonell bryllupsfotograf?

Det å gå ned på kne for å be om et ja fra sin elskede, det koster penger. Hvert år sitter tusenvis avView full post »

Bryllupsfotografering Emma og Jørn

Det har vært en hetisk sommer og høst, med bryllupsfotografering, nyfødtfotografering og barnefotografering.View full post »

Ønsker du nyfødtbilder av ditt barn?

Er du gravid, eller nettopp har fått barn og kunne tenke det å ta nyfødtbilder? Ta kontakt med oss!  View full post »

Fabulous Foto – Herlige lillesøster

I vinter har jeg hatt besøk av denne herlige søskenflokken, og det var ikke til å stikke under stolen at minstejentaView full post »

Årets nyttårsbarn fotografert hos Fabulous Foto

I går hadde jeg besøk av lille vakre Emilie, som var den første borger i det nye året i Østfold. Utrolig stas åView full post »

Godt Nytt År!

Årets siste dag er her, og i den anledning ønsker jeg å sende en stor TAKK til alle mine kunder, fotografkollegaer,View full post »

God Jul fra Fabulous Foto

Ønsker dere alle en fantastisk God Jul! 🙂  View full post »

Barnefotografering hos Fabulous Foto

I helgen hadde jeg besøk av den herlige jenta, sammen med sine søsken. Fler bilder av henne og sine søsken kommerView full post »

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering med storesøster

For noen dager siden hadde vi besøk av ei lita nydelig prinsesse som knapt var en uke gammel. En stolt og vakker storesView full post »

Bryllupsfotografering av Silje & Nils Martin

Sist lørdag sørget værgudene atter en gang for at vi fikk fotografert flotte brudebilder ute.  Isengran var locationView full post »

Sjarmerende barnebilder

Sjarmerende prinsesse :)

I går hadde jeg besøk av denne herlige jenta i studio. Hun sjarmerte fotografen og vi fikk mange herlige bilder avView full post »

Bronsemedalje og to hederlige omtaler til Ken Egil!

Hvert år arrangeres det laugskonkurranse i regi av Norges fotografforbund.  Dette er første gangen jeg deltar i enView full post »

Art of a Summer Beauty

For en brøkdel av Picasso kan vi lage kunst av dine bilder. Her er et eksempel.  View full post »

Fotograf Østfold, Fotograf sarpsborg, Fotograf fredrikstad, russ 2013, russ2013, russebilder, foto

Russ 2013

I dag har jeg fotografert noen russejenter fra Sarpsborg. Nyt russetiden jenter og vi sier: Chikkelakke, ChikkelakeView full post »

Fabulous Foto har fått ny hjemmeside! :)

Hei alle sammen! Ja, nå er det en god stund siden jeg har blogget, og det er på tide å skrive litt igjen. Det har væView full post »

Barnefotografering – Once Upon a Time

Barnefotografering ! I tolvte time av det gamle året ønsker jeg å blogge min lille prinsesse 🙂 Dette er jenta somView full post »

Julekort fra Fabulous Foto

I skrivende stund laver snøen utenfor, det er lille julaften kan –  det bli mer perefekt!! 🙂 Jeg ønsker åView full post »

Herlig søskenpar :)

Hadde besøk av dette søskenparet for litt siden. En fargerik storesøster skapte prikken over ien i denne serien 🙂View full post »

Vakker dokke

Sist uke hadde vi besøk av denne nydelige dokka! 🙂 Tusen takk for oppdraget! Hilsen fotograf Ken Egil Nesse   &View full post »

Vakker og uskyldig

Her er et av høstens nyfødtfotograferinger! 🙂 Tusen takk for oppdraget 🙂 Hilsen Fotograf Ken Egil Nesse  View full post »

bryllupsfotografering sarpsborg Frida og Christopher

Her kommer noen bilder fra en bryllupsfotografering i Sarpsborg til et fantastisk brudepar. Tusen takk for at dereView full post »

Modell fotografering, Fabulous Foto, fotograf askim, fotograf sarpsborg, fotograf oslo, fotograf fredrikstad, fotograf halden, fotograf moss, fotograf østfold

Lady in red

Høsten kommer krypende, og det er på tide å trekke inn i studioet igjen 🙂 Min kjære nabo og modell Malene stilteView full post »

Little angel

Vakrere blir det ikke…… 🙂 Igjen føler man seg utrolig priviligert som fotograf å kunne få lov til åView full post »

Det fløy en sommerfugl……

….og satte seg på den mest fløyelsmyke prinsessestump den noen gang hadde sett 🙂 Og prinsessen heter Sarah;View full post »

Anne og Kim

St.Hans aften var det duket for stor-bryllup på Opstad søndre gård! Yngstedatter Anne på gården, fikk sin Kim, ogView full post »

Coco Chanel :)

Rett før ferien fikk jeg i oppdrag å ta noen glambilder av ei nyfødt prinsesse:)  Vi fikk samtidig frie tøyler tilView full post »

Ung og fager

En vakker konfirmant med en girl-next-door-utstråling a la Jennifer Aniston 🙂 Dette ble en superbra bildeserie!View full post »

Bryllupsfotografering, fabulous foto, bryllyp, bryllupsfotograf østfold sarpsborg fredrikstad moss halden askim mysen ørje marker

Sara og Kim

26.mai foreviget jeg dagen til dette herlige brudeparet. Søte små brudepiker og en brudesvenn gjorde bryllupsidyllenView full post »

Tut-tut, her kommer jeg :)

Denne pjokken sjarmerete fotografen, rett og slett !! 🙂 Tusen takk for oppdraget ! 🙂 Hilsen fotograf Ken EgilView full post »

Guro og Bjørn

2.juni var det Guro og Bjørn som ble smidd i hymnens lenker 🙂 Den store dagen ble feiret på ærverdige Refsnes godsView full post »

Prinsesse Rosa :)

Se på meg, er jeg ikke vakker!! ? En drøm i rosa tyll 🙂 Tusen takk for oppdraget! 🙂 Hilsen fotograf Ken EgilView full post »

Mammas søte små :)

Vakre minner av mammas små prinser….:) Tusen takk for oppdraget! Hilsen fotograf Ken Egil Nesse 🙂    View full post »

We’re in heaven……

19.mai ble dette stilfulle brudeparet foreviget i Hafslundparken. Rett og slett vakkert!! 🙂 Tusen takk for oppdragetView full post »

Herlige søstre!

Hadde en veldig hyggelig fotoshoot med disse to søstrene:) Mamma’n hadde også forberedt seg godt, så det bleView full post »

Workshop med Benny Ottosson

I dag har jeg hatt en fantastisk dag sammen med fotograf Benny Ottosson. Særdeles inspirerende!!! Disse bildene er tattView full post »

Dagens sjarmør :)

En medgjørelig liten krabat med mange smil på lur:) Tusen takk for oppdraget 🙂 Hilsen fotograf Ken Egil Nesse  View full post »

Søte søstre :)

Disse to jentene var på besøk i studio for en stund siden:) Vakre og sjarmerende:) Tusen takk for oppdraget 🙂View full post »

Fabulous foto babyfotograf

Himmelsk babyfotografering !

Denne skjønne babyen var på besøk i studio for litt siden, og jaggu hadde han ikke litt humor på lur også 🙂View full post »

Vintage bilder

Frydefull blanding av smil, latter og tårer :)

Dette nydelige sjarmtrollet var helt til å spise opp!! 🙂 Tusen takk for oppdraget 🙂 Hilsen fotograf Ken EgilView full post »

Det største i verden….

Å få barn er det aller fineste  man kan oppleve i livet, og magien mellom mor og barn sier mer enn tusen ord i disseView full post »

Hælle nussen :)

Sist søndag fikk jeg besøk av denne nydelige jenta….. Tusen takk for oppdraget ! 🙂 Med vennlig hilsenView full post »

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering – Eva & Lars

24.02 ga dette flotte paret hverandre sitt ja 🙂 Tusen takk for at jeg fikk foreviget dagen for dere 🙂 GratulererView full post »

Barnefotografering, fotograf Sarpsborg, fredrikstad, halden, moss, halden

Velkommen til vårt nye studio :)

Hei, alle gamle og nye kunder! Som mange av dere vet, så har jeg tidligere delt studio sammen med en annen fotograf iView full post »

Fotograf østfold, fotograf sarpsborg, fotograf fredrikstad, fotograf halden, fotograf moss, baby bilder babybilder

Nusselige Emma :)

En dag i januar kom denne nusselige jenta til verden, og jeg var så heldig å få fotografere henne 🙂 Tusen takk forView full post »

Fotograf Østfold, fotograf halden, Fotograf moss, Fotograf fredrikstad, Fotograf sarpsborg, Fotograf Askim, Fotograf Oslo, barnefotograf, barnedbilder, gravidfotografering

Snart kommer lillebror :)

I går blogget jeg gravide mammaen til denne herlige jenta. I dag kommer bildene av storesøster 🙂 Tusen takk forView full post »

Gravidfotografering østfold, gravidfotografering sarpsborg, gravidfotografering fredrikstad, gravidfotografering halden, gravidfotografering oslo, gravidfotografering moss

Snart kommer det en liten prins :)

Om ikke lenge kommer det en ny gutt til verden, og jeg var så heldig å få ta gravidbilder av moren hans 🙂 I morgenView full post »

Fotograf sarpsborg, fotograf Østfold, fotograf fredrikstad, fotograf moss, fotograf halden

Yndig liten blomst :)

Denne søte jenta var på besøk i studio for noen uker siden. Fantastisk herlig !! 🙂         &View full post »

Oppdrag for Østfold fylkeskommune

Like før jul, fikk jeg i oppdrag av Østfold fylkeskommune å ta bilder av elevtjenesten ved Borg videregående skole.View full post »

Herlige Joakim :)

Tusen takk for oppdraget 🙂 Med vennlig hilsen fotograf Ken Egil NesseView full post »

Vakre Maria

Hei dere 🙂 Beklager sporadisk blogging, men Fabulous Foto får nytt studio i Sarpsborg, så da går tiden med til åView full post »

Sweet as candy : )

Lille Kristine elsket å bli fotografert, og trippet sukkersøt rundt i studio i sin lekre kjoler 🙂  Stolte foreldreView full post »

Herlig søskenpar :)

Før jul hadde vi besøk av en vakker søster og bror 🙂 Tusen takk for oppdraget! 🙂 Med vennlig hilsen fotografView full post »

Fotograf, østfold, sarpsborg, fredrikstad, barneforo, barnefotograf, barnefoto

Sebastian og Zita

Hei alle sammen ! Etter en laaaaang juleferie, er det på tide å begynne å blogge igjen. Hadde for litt siden besøkView full post »

Godt nytt år

Jeg ønsker alle gamle og nye kunde et Godt Nytt år! Tusen takk for et fantastisk år, og til alle dere som harView full post »

Barnefotograf Sarpsborg, Barnefotograf Fredrikstad, Barnefotograf Halden, Barnefotograf Moss, Barnefotograf Østfold, Barnefotograf Oslo

Jente med futt i :)

Vakker tulle full av glade smil og ablegøyer 🙂 Artig fotoshoot 🙂 Tusen takk for oppdraget 🙂 Vennlig hilsenView full post »

barnebilde, babybilde, fotograf, babyfotograf

Leon Alexander

Denne sjarmerende guttepjokken var innom studio for litt siden, og her er noen av de nydelige bildene vi tok : ) TusenView full post »

Gavekort, barnebilder, bryllupsfotografering, babyfotografering, barnefotografering, sarpsborg, fredrikstad

Gavekort fra Fabulous Foto

Det lakker og lir mot jul, og mange går nå rundt og lurer på hva de skal gi bort i julegave. Bilder er alltid enView full post »

Vintage, foto, barnebilder, fabulous foto, fotograf, barnebilde, barnefotograf, fotograf, gammel, stil, bilde, baby

A smile is the prettiest thing you can wear

Umulig å ikke bli betatt av denne lille smiledokka! Med øyevipper som kastet lange skygger og en trillende glad latterView full post »

Vintage, foto, drøm, fotograf, barnebilde, barnefotograf, fotograf

Søte Linnea :)

I dag var Linnea her sammen med mamman og pappan sin for å hente bildene. De var veldig fornøyde med jobben LinneaView full post »

collage, barnefoto, barnebilde, barnefotograf, foto, fotograf, sarpsborg, fredrikstad, moss, halden

En liten sjarmør : )

Lille Phillip har vært på besøk i studio, og det ble en energisk og herlig opplevelse. Han showet rundt ,mensView full post »

Bryllupsfotografering, bryllup, foto, bryllupsfoto, brud, brudgom, fotograf, sarpsborg, fredrikstad, halden, moss, østfold

Høstens vakreste eventyr

Lørdag 24.september giftet Kjerstin og Stefan seg i Onsøy kirke. Dette var et bryllup med stil, og full avView full post »

Tæsse, vintage, barnebilder, sarpsborg, fredrikstad, halden, moss, utebilder

Høst i Tæsse

Vakkert høstlys hjalp fotografen med å skape disse bildene en søndags ettermiddag i oktober. Idylliske omgivelser somView full post »

Fabulous Foto har fått ny hjemmeside

Hei alle sammen! 🙂 Etter langt om lenge har jeg endelig fått en ny og mer moderne hjemmeside. Fra nå av vil dereView full post »

Leonardo Dicaprio stakk innom

Nok en konfirmant det var moro å ta bilder av! Han var gøyal og full av energi,og forsto raskt fotografens det skadetView full post »

Linda og Andre gifter seg

Lørdag 17. september kimte kirkeklokkene i Rakkestad for Linda og Andre. En vakker brud skred oppover kirkegulvet forView full post »

Magiske høstfarger

Det sies at hver årstid har sin sjarm, og høsten byr på en spennende fargepalett!Om litt forsvinner denne eventyrligeView full post »

Frøken Norge

Dette ble en fantastisk bildeserie av en svært så fotogen konfirmant:) Bildene taler for seg…….! TusenView full post »

Test innlegg igjen

apibus eu vut urna habitasse porta nunc duis rhoncus, nisi in. Odio aliquet ultrices pid arcu integer, elementumView full post »

Grip dagen !

En regnfull og vakker lørdag i august, fotograferte jeg Jane og John Henry.To humørfylte personer, som det var utroligView full post »

Noen ekstra bilder fra bryllupet til Sissel og Per Øyvind

Legger ut noen bilder til fra bryllupet til Sissel og Per Øyvind. Et fornøyd brudepar hentet bildene for litt sidenView full post »

Ei lita prinsesse

Knappe to måneder gamle Natalie hos fotografen for første gang. Vi blandet tyll, blonder, babymyke strikkaluer og eiView full post »

Stormfull start på ekteskapet :)

Sissel og Per Øyvind ønsket sine bryllupsbilder fra skulpturparken på Hvaler. Vi trosset meget sterk vind og sol, ogView full post »

Morgenstund har melk i munn :)

Lucy med melkebarten foreviget i varm augustsol på Hvaler.View full post »

Solveig og Carl Mortens bryllup

Lørdag 6 august var det Solveig og Carl Morten som ble smidd i hymnens lenker. De ankom Haflundparken vakre ogView full post »

Inspirerende og lærerik workshop

På min siste feriedag tok jeg med min kone og vår lille datter til den anerkjente barnefotografen Trine Bjervig. DerView full post »

Søte søsken :)

For noen dager siden ble det babyshoot med litt nye effekter, og resultatet ble strålende! 🙂Lille Jonas poserte tåView full post »

Ut mot havet :)

For et par uker siden fikk jeg en telefon fra en hyggelig dame som ønsket bilder av familien! Siden de var gamleView full post »

Bjørnen sover………

Min siste fotoshoot, før jeg gikk til ferie, var av den lille blide krabaten her. Han sjarmerte med store nysgjerrigeView full post »

Lille søte Cornelia

For litt siden hadde jeg besøk av Cornelia, ei lita sjenert jente. Hun var en smule skeptisk, men fotografen tok fremView full post »

En liten sjarmør

Her har fotografen hatt besøk av mamma og pappas lille go’ gutt 🙂 Han var en ordentlig hjerteknuser, og stolteView full post »

Men er det ikke……?

Nok en konfirmant det var moro å ta bilder av! Han var gøyal og full av energi,og forsto raskt fotografens instrukser.View full post »

Jente med trøkk

En av årets konfirmanter trippet beskjedent inn i studioet, antrukket en søt kjole a la Shakespeare’s Julie. DetView full post »

Brudeferden i Tunevannet

Denne helgen ankom et stolt brudepar Landeparken med følge av forlovere og sjåfør for dagen, som var til hjelp bådeView full post »

Ei tulle med øyne blå……..

I dag kom det ei skikkelig gladjente i studioet. Hun smilte fra øre til øre, og hadde noen fantastiske flotte øyne!View full post »

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dette feltet er for å forhindre spam. *